fashion bucket list

Oke ik heb net de Victoria secret show terug gekeken en ik moet zeggen, WAUW! Ik heb letterlijk 40 minuten adembenemend zitten staren naar dat scherm nadenkend hoe bijzonder het moet zijn dat te mogen mee maken. (en natuurlijk kijkend hoe prachtig die meiden zijn)

Niet alleen als model lijkt het mij een ware belevenis (wat wel awesome moet zijn! maar tja dat zit er denk ik niet in haha) maar ook in die zaal lijkt het me gewoon een betoverende ervaring.

Dus nu zit ik hier te dag dromen over hoe gaaf het zal zijn als ik daar ooit in me leven bij mag zijn (ik denk dat ik de hele show met tranen in me ogen zou kijken van blijdschap)

En van de ene dag droom komt de ander dag droom, over wat mijn mode hart allemaal wel nog zou mee willen maken. Dus dacht ik zo, Let’s make a bucket list! 

Fashion Bucket List

  • Victoria secret show
  • Chanel fashion show
  • New York Fashion week
  • Paris Fashion week
  • Een Chanel 2.55 (the classic)
  • A walk in closet
  • To be continued…

Nou voor nu nog best bescheiden toch? Kleine moeite.

wie weet ligt er volgend jaar wel post op mijn mat van Ed Razek en Karl Lagerfeld met een uitnodiging. (of ik win de loterij, een vreemde geeft een Landrover, Krijg de gehele collectie van Maje en Sandro gratis en mag de hele zomer spenderen in villa in newyork..)

Ach de kansen zijn niet groot maar belangrijkste is dat je droomt. En zolang je dromen hebt is er altijd er een kans dat er eentje uit komt.

Ik blijf nog even op mijn fashion cloud maar ik zou jullie zeker aanraden als je de Victoria secret show nog niet gezien hebt om hem te kijken!

Wat staat er op jullie Fashion Bucket list?

x Rosem

 

3 thoughts on “fashion bucket list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *