H&M Studio S/S 16

H&M STUDIO SS16 MUSTHAVE LIST kopie (1)Volgende week is het zo ver, Donderdag 25 Februari komt de nieuwe Spring/Summer Studio collectie van de H&M weer in de winkels. De afgelopen jaren hebben ze bewezen dat er ware juweeltjes schuilen in deze collecties en ook dit jaar lijken ze ons niet teleur te stellen. De collectie heeft een retro bohemian feel en als je de collectie bekijkt waan je stiekem dan ook al meteen op het strand (of ben ik de enige?) Neem hier een kijkje naar de prachtige campagne beelden:

 


 

Natuurlijk ben ik donderdag ochtend in de H&M te vinden om mijn favoriete items te bekijken en natuurlijk even te passen. En deze volgende items gaan sowieso mee mijn paskamer in.H&M STUDIO SS16 MUSTHAVE LIST kopie (1)

Zodra alles online te koop staat zal ik de items met de nummers linken zodat je meteen bij het juiste product bent met maar één klik maar voor nu alvast het lijstje!

1 . Bikini top €19,95.
2. Bikini broekje €14,95.

Kunnen we het even hebben over hoe perfect deze bikini is! Dit word denk ik het bikini model waar je deze zomer niet om heen kunt. Met de tan lines word het nog beetje lastig maar het is het zeker waard! (als het goed is, is deze bikini er ook nog in het zwart en nog in een andere print maar die staat helaas niet in het lookbook maar wel op veel pressday foto’s dus fingers crossed!)

3. Sweater €34,95.

De sweater en de hoodie doen met erg denken aan de yeezy collectie, die oversized grunge look. Dit is er wel eentje die je echt even moet passen want hij is of echt awesome of het is een zak, keep you posted.

4.Tuniek €59,95.
5. Transparante top €39,95.

Zie de eerste foto van het lookbook deze tuniek en top samen zijn echt to die for! Zo effortless chique ook deze gaat daarom het pashokje in, keep you posted.

6. Hoodie €39,95.

Wit is het nieuwe zwart, ik zeg het je

7. Jeans €49,95.

De gerafelde boven en onderkant van deze jeans maken me geïnteresseerd. Echter ben ik wel heel benieuwd naar de fit maar de jeans heeft zeker potentie.

8. Tas €24,95.

Hello new beach bag / gym bag / of ik wil gewoon lekker veel mee nemen bag.


 

Wat vinden jullie van de nieuwe H&M S/S Studio collectie? Krijgen jullie er net zoveel zin in het voorjaar en de zomer van als mij? Ik ben heel benieuwd hoe de items er in echt uit zien en wat ik donderdag allemaal ga scoren. Uiteraard hou ik jou op hoogte van mijn aankopen!

Liefs Roos

2 thoughts on “H&M Studio S/S 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *