An Ibiza birthday

header a ibiza birthday

14 oktober was het zo ver, mijn vijfentwintigste verjaardag. En wat jullie moeten weten is dat als het op verjaardagen aankomt ik dol enthousiast ben. Zo heb ik met al mijn grote verjaardagen (lees: speciale leeftijden) het groots aangepakt. Zo ging ik voor mijn achttiende verjaardag naar New York en stond ik bij mij éénentwintigste verjaardag om 00:00 onder de Eiffeltoren in Parijs. Dus toen the big 2 5 eraan kwam kon ik niet anders dan denken what to do…

Het idee van een ‘ an Ibiza birthday ‘ ontstond na een geweldige zomervakantie in Ibiza, toen ik thuis op de bank zat en weer hunkerde naar dat heerlijke eiland. We zaten die zomervakantie in een geweldige AirBNB in het noorden van het eiland en ik kon niet wachten iedereen deze geweldige plek te laten zien. (https://www.airbnb.nl/rooms/342569)

DSC_8609

Dus zo kwam ik bij mijn lieve familie aan met het voorstel om met z’n allen af te reizen naar Ibiza. Gelukkig kon ik ze niet al te moeilijk overhalen om met mij mee te gaan op reis.

En zo vlogen we 13 oktober met z’n achten richting het zonnige Spanje.  Eenmaal aangekomen in de AirBNB was het een kwestie van even chillen en klaarmaken om uit eten te gaan (het laatste avondmaal als vierentwintig jarige). Het was een onvergetelijke avond want bij aankomst zaten als verrassing mijn broer en schoonzus met hun twee kleine boys ook aan tafel, Liefde!

Mijn verjaardag was, ik kan het niet anders zeggen, Perfect! Hij werd om 00:00 ingeluid buiten op het terras met flessen Moët. De rest van de dag bestond uit familie, cadeautjes, zonnen, zwemmen, heerlijk borrelen en s’avonds eten bij the Giri café in Sant Joan (Aanrader!).

De de dagen na mijn verjaardag hebben we geshopt in ibiza stad, uiteten geweest in Santa Gertrudis en hebben we nog een hele dag strand gepakt bij Cala d’Hort. Het was een tripje voor in de boeken.

DSC_8497

DSC_8519

IMG_0470

IMG_0516

IMG_0549

IMG_0676

DSC_8819

DSC_8820

DSC_8624

IMG_0915

IMG_0928

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *