It ain’t always easy

Lieve volgers,

(Ik heb er misschien niet mega veel maar de volgers die ik heb koester ik echt! En ik vind het dan ook echt mega tof dat jullie mijn blog leuk genoeg vinden om op dat volg knopje te drukken) Misschien is jullie opgevallen maar de afgelopen 2 weken ben ik nogal afwezig geweest. En (helaas) niet omdat op vakantie was of nou echt zo mega druk had. Maar gewoon omdat me hoofd er even niet naar stond. Soms zit je in zo’n periode in je leven waar bij het in je hoofd gewoon mega druk is en je motivatie ver te vinden is.

FullSizeRenderMaar daar komt nu een einde aan, ik ga weer me beste beentje voor zetten en in ieder geval één keer in de week een artikel online plaatsten. Ik denk dat regelmaat het gewoon allemaal wat makkelijker zou kunnen maken en vroeg me dan ook af, hoe doen jullie het? Hebben jullie een bepaalde strategie of plaats je gewoon een artikel als je er zin in hebt?

Wat ik mij ook af vroeg is via welk platform hebben jullie je site gehosted. Mijn domeinnaam loopt binnenkort af en ik heb nu alles geregeld via WordPress maar je kan dus ook buiten WordPress je domein afsluiten (wat veel goedkoper blijkt te zijn) Hebben jullie hier ervaring mee?

It ain’t always easy, maar met beetje hulp en wat doorzettingsvermogen moet het lukken!

Ik zou het super fijn vinden als jullie me kunnen helpen met deze vragen

Liefs, Roos

2 thoughts on “It ain’t always easy

  1. Slim om tips te vragen! Vind al je blogs cool! Misschien kan je een “wish-list” met blog thema’s maken? Dan kan je daar inspiratie uit opdoen? En als ik een request mag indienen… een blog met verschillende kleding combo’s met bijvoorbeeld 5 items. Vind ik altijd gaaf ;) En wat vind je van culotte trend? Ben benieuwd om je mening daarover te horen. :D

  2. Slim om tips te vragen! Vind al je blogs cool! Misschien kan je een “wish-list” met blog thema’s maken? Dan kan je daar inspiratie uit opdoen? En als ik een request mag indienen… een blog met verschillende kleding combo’s met bijvoorbeeld 5 items. Vind ik altijd gaaf ;) En wat vind je van de culotte trend? Ben benieuwd om je mening daarover te horen. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *