It’s time! National glamour day 2016

Morgen is het zo ver en is het national Glamour day 2016. Voor mij een ware traditie want al sinds het begin is dit een shop dag die vast staat in de agenda. Maar voor de mensen die er minder bekend mee zijn zal ik nog even uitleggen wat de dag precies in houdt.

National Glamour day word 2 keer per jaar gehouden, een voorjaar editie en een najaar editie. Die in het voorjaar is meestal rond begin april en die in het najaar rond begin oktober. Op national Glamour day kan je met korting winkelen bij vele verschillende winkels. De kortingen verschillen maar liggen meestal rond de 20% procent. En het enige wat je moet doen om deze korting te ontvangen is de Glamour meenemen en laten zijn bij het afrekenen. En het leuke is wanneer je een abonnement hebt op het tijdschrift Glamour ontvang vaak nog extra kortingen of goodies bij je aankoop. Zo word het winkelen voor je voorjaar garderobe extra leuk toch!?

Dus morgen is het zo ver en ga ik de stad onveilig maken met mijn glamour op zak!

Voor de beginnende Glamour day shopper heb ik hier mijn tips&tricks om meeste uit je glamour day te halen.

  • Ga vroeg! Het is even bikkelen met opstaan maar als je bijna een privé H&M hebt en geen wachtrij bij de paskamer en met flinke buit naar buiten komt is het het zeker waard.
  • Maak een volgorde in winkels die je als eerst wil bezoeken.
  • Maak een wishlist met items die graag zou willen hebben, zo ver kom je miskopen en dingen die je niet echt nodig hebt maar omdat er korting opzit toch maar koopt ( de echte shopaholic weet, korting maakt blind)
  • Maak er een dagje uit van, zo word het echt een belevenis. Dus doe lekker kopje koffie tussen door, ga ergens lunchen of pak een terrasje.
  • Vergeet je Glamour niet
  • Wanneer je Glamour wel vergeten bent (het kan gebeuren), durf  te vragen. Want je kan de korting zo vaak gebruiken als je wilt. Andersom werkt dit ook zie je iemand die wil afrekenen zonder Glamour? leen je Glamour even uit, zo ontvangt die gene ook korting en dat doet wonderen voor je karma!

Nou hopelijk komen de tips&tricks van pas en mijn buit ga ik natuurlijk even showen en kunnen jullie snel verwachten! Ook ben ik wel erg benieuwd of jullie ook morgen national Glamour day onveilig gaan maken?

Liefs x

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *